Servicii Web

Design Web. Dupa o discutie prealabila cu clientul in care acesta da informatii despre culorile preferate si despre pretentiile lui de la site, se prezinta o macheta functionala. Aceasta macheta este subiectul unei noi discutii care va conduce la forma finala a site-ului.

Redesign Web. Daca sunteti sigur ca va place forma actuala a site-ului dumneavoastra dar doriti unele modificari sau sa adaugati unele elemente, la noi trebuie sa apelati.

Modificari Template-uri. Daca ati achizitionat de pe Internet un template care a fost conform gusturilor dumneavoastra si doriti sa-l adaptati cerintelor afacerii pe care vreti sa o promovati, va putem ajuta.

Aplicatii, Script-uri, Sisteme de management al continutului. Va furnizam orice aplicatie web, de sine statatoare sau integrabila in site-ul pe care il aveti deja. Aplicatiile pot fi de la Formulare de contact, Sisteme de Scrisori cu stiri, pana la Blog, Platforme e-Commerce sau Imobiliare. Va putem transforma site-ul in unul in care dumneavoastra sa modificati continuturile.

Promovare si optimizare pentru motoarele de cautare. Chiar daca aveti deja un site, vizitatorii nu vor ajunge pe el decat din pura intamplare. Chiar si dumneavoastra cand ajungeti pe un site o faceti cautand in Google dupa anumite cuvinte si suntem siguri ca, din miile de rezultate pe care vi le prezinta cautarea, nu le vizitati decat pe cele de pe prima sau cel mult a doua pagina. Va putem ajuta sa ajungeti aici, venind in intampinarea potentialilor vizitatori.

Protejare, Administrare site si Consultanta. Atacurile asupra site-urilor nu sunt povesti. De ce sa nu va protejati datele afacerii dumneavoastra de aceste atacuri.

Toate produsele noastre au garantie un an.

Preturile sunt mici, dar aceasta nu inseamna ca serviciile oferite nu sunt de calitate!

Flash news