Optimizare pentru motoarele de căutare

Activitatea SEO

SEO reprezintă procesul de perfecţionare şi favorizare a vizibilităţii site-urilor în motoarele de căutare, în special pentru Romania, Google, într-un mod natural, organic, ce nu presupune folosisea serviciului AdWord din Google, o campanie SEO pe termen lung însemând o investiţie mult mai mică. Adică atât timp cât se foloseşte serviciul AdWord se plăteşte pentru a fi în prima pagină iar cand nu se mai plăteşte, Google trimite pagina site-ului în funcţie de ce optimizare SEO are pagina şi în caz ca nu are, va fi listată în pagini în care utilizatorii de obicei nu ajung (este demonstrat ştiinţific că utilizatorii caută de obicei în site-urile listare pe primele doua pagini din Google).

SEO Programare Web

Activitatea de SEO este eterogenă pentru că se bazează pe un set de cunoştinţe, abilităţi, competenţe şi tehnici experimentate în peste 7 ani de activitate Programare WEB.

Programare WEB este o companie full-service de marketing şi SEO care oferă soluţii de promovare web inovatoare pentru companii mici, medii şi mari de pe tot globul. Ca lider în SEO, web design, programare web, comert electronic, site-uri de conversie vizitatori, precum şi servicii de marketing pe Internet, ne mândrim cu posibilitatea de a aduce trafic pe site-ul dumneavoastră, de a realiza conversia vizitatorilor în clienţi şi în cele din urmă, de a măsura eficienţa site-ului pentru a obține rezultatele aşteptate.


Servicii SEO

Inainte de a putea vorbi de o campanie SEO avansat, trebuie avut în minte următoarele caracteristici ale site-ului dumneavoastră actual:

Analiza SEO folosind programe specializate, concepute pentru identificarea problemelor SEO On-Site şi concurenţei SEO Off-Site.

Conţinutul paginii web (textul unei pagini care, dacă este făcut profesional, poate convinge utilizatorul să fie client) este o parte importantă a optimizării off-page a unui site. Pentru aceasta vom crea conţinut de calitate pentru Google cât şi pentru public pe care îl vom distribui pe bloguri, în social media, forumuri, directoare de articole, publicaţii, comunicate de presă etc. Toate acestea cresc autoritatea site-ului şi determină o poziţionare mai bună în motoarele de căutare.

O campanie SEO devine mult mai eficientă în momentul când sunt integrate şi alte metode de marketing cum ar fi social media, content marketingul, PR & Branding. Toate acestea vă îmbunătăţesc expunerea brandului în online şi vor creşte atât traficul cât şi vânzările.

Consultanţa SEO pentru identificarea corectă a cuvintelor cheie generatoare de profit, precum şi modalitatea de desfăşurare a campaniei SEO care are drept scop poziţionarea site-ului dumneavoastră pe prima pagină în Google pe cuvintele cheie specifice domeniului de activitate.

Folosirea Google Analytics la nivel de expert, pentru a analiza amănunţit fiecare mişcare a vizitatorilor unui site, ne oferă un avantaj în faţa concurenţei. Astfel putem aplica metode noi de marketing şi SEO în funcţie de tendinţele vizitatorilor site-ului dumneavoastră.

Vă oferim rapoarte SEO detaliate cât şi consultanţă pentru a vă ajuta să obţineţi cea mai buna strategie de marketing şi SEO. Vom monitoriza continuu poziţionarea cuvintelor cheie şi vom analiza frecvent backlink-urile. Lunar veţi primi raport detaliat cu evoluţia site-ului în motoarele de căutare.

Optimizarea cuvintelor cheie, a titlului paginilor, a descrierii paginilor pentru motoarele de căutare, optimizarea imaginilor, textelor, fişierelor de stil şi JavaScript pentru creşterea vitezei de încărcare a paginilor şi optimizarea site-ului pentru dispozitivele mobile.

Identificăm publicul ţintă, analizăm concurenţa, analizăm amănunţit vizitatorii site-ului dupa interesele acestora cât şi după demografia lor şi vom aplica strategia SEO potrivită pentru a genera vânzări şi trafic.

Realizarea design-ului şi programării viitorului dumneavoastră blog, prin care să interacţionaţi direct cu persoanele care ajung din Google la articolul dumneavoastră din blog, adaptat cerinţelor SEO, proces care sigur va duce la creşterea vânzărilor.

Solicitaţi o analiză SEO gratuită!

Solicitaţi o analiză SEO gratuită a website-ului dumneavoastră, analiză care nu vă obligă la nimic! Veţi primi un raport detaliat asupra deficienţelor SEO ale site-ului dumneavoastră, dacă există. Completaţi formularul cu datele necesare. Datele dumneavoastră personale sunt în siguranţă cu noi. Vă rugăm, acordaţi-ne cel puţin trei zile pentru finalizarea analizei. Vă mulţumim!

SEO Programare Web