Cum să alegi servicii pentru promovare in Google.

Reprezentantul unei companii ce oferă servicii de promovare în Google ar trebui să vă adreseze şi el întrebări. Asta pentru a vă evalua ca client. Companiile SEO de vârf au deja destui clienţi şi îşi permit să fie selectivi când determină dacă aşteptările unui client sunt nerezonabile şi cât de uşor se poate colabora. Promovarea SEO necesită un parteneriat între client şi fima de servicii SEO pentru a avea cele mai bune rezultate.

Mai jos sunt unele din întrebările la care ar trebui să vă aşteptaţi de la profesionişti ce vând servicii SEO:

 1. Care sunt cuvintele cheie principale pe care doriţi să le promovaţi.
 2. Ce vechime are adresa website-ului?
 3. Aveţi implementat un sistem de management al datelor?
 4. Au mai fost persoane care s-au ocupat de SEO pe acest site?
 5. Aveţi campanii de Pay-per-Click active?
 6. Ce aşteptări aveţi la această investiţie în SEO şi în cât timp doriţi să aveţi aceste rezultate?
 7. Ce alte modalităţi de promovare on-line sau off-line mai folosiţi.

Dacă vă adresează aceste întrebări, sigur s-a găsit compania de colaborat în privinţa serviciilor SEO.

Greşeli ce pot fi făcute la alegerea unei companii ce oferă servicii de SEO:

 1. Alegerea unei companii ce promite pe pagina lor de prezentare, o plasare a website-lui tău, pe primul loc sau pe prima pagină în Google. Nu zic că e imposibil, dar fără o analiză a fiecărui website în parte, nu poţi promite asta.
 2. Companii ce promit o rezolvare rapidă, doar de implementat meta tag-uri fără ajustări ale conţinutului paginii. Ca idee, Google nu pune atât de mare preţ pe meta tag-uri, ci mai degrabă pe conţinut de calitate.
 3. Dezvoltă website-ul folosing CMS-uri, gen WordPress, Joomla. Acestea crează probleme la indexarea paginilor de către Google şi au probleme de securitate. Pe lângă asta, modulele de SEO pentru acestea, şi mă refer la cele profesionale, sunt scumpe.
 4. Folosesc link-uri sau texte ascunse pentru a creşte densitatea cuvintelor cheie sau relevanţa link-urilor. Google numeşte asta Spam.
 5. Campanii de backlink-uri pe website-uri ce nu au nici o legătură cu ceea ce promovează website-ul tău. Dacă vinzi maşini, Google penalizează dacă ai un backlink pe un director cu horoscop.
 6. Promit rezultate nerealiste. Search Engine Optimization nu dă rezultate la deadline, este un proces de durată ce presupune multe încercări.
 7. Nu alege companiile care au cele mai ieftine servicii de SEO sau oferă pachete de genul "200 euro pe lună", sau orice alt fel de tip de preţ standardizat, pentru că de obicei nu vor lucra în interesul tău. O companie care lucrează corect, va face întâi un studiu al pieţei, al competiţiei, al cuvintelor de promovat, înainte de a face o ofertă. E ca şi cum un zugrav îţi cere bani pentru a vărui casa, dar fără m[car să vadă casa şi să ştie ce trebuie făcut. Oricum, când e vorba de preţ, acesta trebuie să fie rezonabil, nici prea mic dar nici prea mare.

Google oferă pe pagina lor de suport un ghid complet despre cum să alegi o companie pentru servicii SEO. Dacă vrei mai multe informaţii despre SEO de bază, poţi citi un document de 32 de pagini, publicat de Google, Search Engine Optimization Starter Guide,

Programare Web consideră că aceste unelte online, în totalitate gratuite, sunt cele mai eficiente pentru a verifica website-ul companiilor de servicii de promovare în Google, pentru a fi sigur că decizia pe care urmează să o iei, este cea corectă.

http://tools.pingdom.com/fpt/

https://gtmetrix.com/

Ce este cel mai important lucru de luat în considerare, când alegi să colaborezi cu o companie ce oferă servicii web, este relaţia ce se construieşte între tine şi ei. Dacă sunt buni pentru afacerea ta, vor ţine legătura cât mai des cu tine (telefonic, întâlniri, email etc.), pentru a afla cât mai multe despre industria în care activezi. Această relaţie trebuie privită ca şi cum angajezi pe cineva în propria firmă. Poartă discuţii pentru a fi sigur că relaţia va fi pe termen lung. Asigură-te că te ţin informat despre evoluţia proiectului prin rapoarte ce pot fi uşor înţelese, fără mulţi termeni tehnici. Când alegi pe cineva pentru servicii SEO, încredinţezi reputaţia ta on-line unei alte companii, fii sigur că au în minte aceleaşi interese ca şi tine.

Sper că acest articol este o resursă utilă şi că v-a venit în ajutor pentru a alege cea mai bună companie pentru a vă promova în Google.

Toate cele bune!

Într-o relaţie de colaborare, Programare Web are în minte că reputaţia companiei tale, este şi reputaţia noastră. Descoperă mai multe despre serviciile de promovare în Google pe care le oferim sau putem purta o discuţie telefonică despre modalităţile în care putem beneficia ca parteneri.

Cum să alegi servicii pentru promovare in Google.