Acest articol nu este un tutorial ci mai mult o prezentare a noului nostru produs, pat.agenda v1.0.

Programul pat_agenda este o aplicaţie on line, care se adreseaza cabinetelor medicale individuale ale medicilor de familie sau ale medicilor de alte specialitati si care urmăreşte, în principal, programarea pacienţilor pentru vizitele periodice.

Aplicaţia poate fi instalată pe orice computer contemporan, oricat de modest ar fi acesta. Esenţial in funcţionarea aplicaţiei este existenţa unei conexiuni Internet. Fără aceasta, nu va funcţiona. Pentru vizualizarea rapoartelor, deasemenea, mai este necesară instalarea Adobe Reader (gratuit).

Programul pat.agenda poate rula atat local cat şi pe un server web, dand astfel posibilitatea ca operatorii de date să lucreze simultan, de pe mai multe calculatoare şi din mai multe locaţii.

Instalarea pe un server web nu afectează in niciun mod securitatea datelor dumneavoastră! A fost aleasă această soluţie, tocmai pentru a vă proteja datele, fiind cunoscută protecţia ridicată ce o ofera MySQL la bazele de date.

Principalele caracteristici:

  • este 100% independent, adica poate fi instalat pe calculatorul personal sau pe orice domeniu web;
  • interfata intuitiva;
  • pot lucra simultan mai multi operatori;
  • puteti afla in orice moment situatia programarii pacientilor la orice data;
  • aspect grafic la alegere, pe culori inchise sau deschise.

Daca sunteti interesat de acest produs, contactati-ne. Suntem gata sa raspundem la orice intrebare aveti pentru a va ajuta sa luati decizia de a-l cumpara. Ba mai mult, va putem face o oferta promotionala: instalare gratuita.

Produsul este insotit de o pagina de ajutor in care sunt date pe larg explicatii legate de modul de utilizare al aplicatiei.

P.S. Versiunea on line este 1.0, actualmente va putem pune la dispozitie versiunea 1.2, mult imbunatatita.

Vezi prezentarea Testeaza On Line